START2ACT Soutěž - Letní výzva

START2ACT Soutěž - Letní výzva

Zatímco teplo v létě je přínosné pro dovolenou na pláži, v kanceláři, kde se snažíme soustředit na jisté úkoly, se může rychle stát velkou přítěží. Většinou tento problém řešíme zapnutím klimatizace a často nedbáme na finanční dopady, které naše chování může mít, stejně jako dopady na naše životní prostředí.

Abychom navzdory vysokým teplotám motivovali mladé firmy k úsporám energie, spustili jsme speciální START2ACT Letní soutěž pro mladé malé a střední podniky a startupy, která běží od nynějška až do 8. září 2017.

Letní výzva se snaží motivovat mladé malé a střední podniky a startupy ke kreativním a inovativním způsobům, jak udržet v létě kancelářské prostory vychlazené. Účastníci soutěže mají možnost vyhrát Amazon Fire Tablet.

Doufáme, že obdržíme velké množství překvapivých, jedinečných příspěvků prostřednictvím obrázků a videí na naše #S2Achallenge twitterové vlákno nebo naši emailovou adresu (info@start2act.eu)! 

Pro více informací o Letní soutěži prosím klikněte zde: http://www.cz.start2act.eu/online-energy-saving-platform/energy-saving-competition

Sledujte soutěž na Twitter, Facebook, and Linkedin.

 

Připojte se a začněte Letní výzvu!

Tip of the day
Regularly register your energy consuming. Analyse your energy consuming profile and chose the best tariff scheme offered by your energy supplier.

Was it useful?