Nevezz startupoddal a MY-GATEWAY versenyére és juss ki a lisszaboni Web Summitra!

Nevezz startupoddal a MY-GATEWAY versenyére és juss ki a lisszaboni Web Summitra!

A MY-GATEWAY MOST 10 SZERENCSÉS STARTUPOT juttat EL A WEB SUMMIT konferenciára!

A Web Summit a tökéletes esemény arra, hogy jelentősen felpörgesd vállalkozásod növekedését.

Francesca Monaco

 

Magyarországon vagy Közép-Európában tevékenykedő startup vagy?

A MY-GATEWAY képviselői idén ott lesznek a lisszaboni Web Summit tech konferencián, azonban szeretnének néhány kiemelkedő startupot is magukkal vinni! Legyél egyike a szerencséseknek és éld át a világ egyik legjobb startup eseményét!

A Web Summiton való részvétellel ugrásszerűen növelheted vállalkozásod sikerét. Ahogy talán tudjátok, a MY-GATEWAY főleg a közép-európai partnerországok (pl. Csehország, Szlovénia, Románia) startup ökoszisztémájára fókuszál, azonban szívesen látjuk Közép-Európa egyéb országainak vállalkozóit is, így köztük a magyarországiakat!

Ne felejts el jelentkezni az F6S-en keresztül (angol nyelven): https://www.f6s.com/my-gatewaytowebsummit18

A jelentkezési határidő július 20. A végleges döntést augusztus 1-ig hozzuk meg, augusztus 8-áig pedig vissza kell igazolnod, hogy részt tudsz-e venni a Portugáliában megtartott eseményen. A MY-GATEWAY projekt csak a belépőkkel jutalmazza meg a startupokat, sajnos a szállás és utazás költségeit nem tudja állni.

A kiválasztási kritériumok a következők:

  • Azok a startupok, akik már előrébb járnak az ötletük kidolgozásával, esetleg már van létező prototípusuk és/vagy üzleti tervük. A csak kezdetleges ötletekkel rendelkező startupokat sajnos nem áll módunkban figyelembe venni;
  • Azok a startupok, akik Közép-Európában tervezik elindítani vagy már elindították üzleti tevékenységeiket;
  • Azok a startupok, akiknek egyedi ötlete kiemelkedik versenytársaik ötletei közül.
     

Mi is az a Web Summit?

A Web Summit a világ legnagyobb és egyik legsikeresebb technológiai konferenciája. Mint minden évben, idén is a világ 170 országából várják Lisszabonba a több, mint 70.000 látogatót és 1.200 előadót az esemény három napjára. A Web Summiton megtalálhatod a legnagyobb, illetve a számodra legrelevánsabb startup befektetőket, valamint kiaknázhatod a több, mint 2.500 nemzetközi médiatudósító adta rivaldafényt. Az esemény egy páratlan lehetőség arra, hogy megismerkedj a globális startup ökoszisztéma legjelentősebb képviselőivel és bemutasd ötleted a világ legjobbjai előtt. A MY-GATEWAY projekt most eljuttat téged erre az egyedülálló konferenciára, neked csak a szállást és utazást kell állnod!

Eredeti cikk (angol nyelven)

 

Tip of the day
Make your staff aware of energy consumption: A large part of energy consumption is hidden in the behaviour of your employees.

Was it useful?