Blíží se konec finální START2ACT soutěže!!!

Finální  START2ACT Soutěž úspor energií poběží do 28. února tohoto roku!!!

Zbývá necelý měsíc na výhru a také promotion vaší společnosti, pokud se rozhodnete soutěže zúčastnit.

 

Zároveň bychom se rádi podělili o kreativní myšlenky úsporných řešení sdílených našimi vítězi soutěží v listopadu a prosinci.

Jeden z Bamboustics reproduktorů - putuje do rumunské společnosti Tro GO, která provozuje službu "sdílení koloběžek" a která podporuje systémy inteligentní mobility s elektronickou koloběžkou s cílem snížit emise skleníkových plynů a šetřit energii pomocí Kinetic systémů obnovy energie.

Další Bamboustics reproduktor bude zaslán Ministerstvu pro texty z Nizozemska, jehož zaměstnanci prokázali energetickou účinnost při jízdě na kole do kanceláře.

 

Jaká je tajná energeticky účinná ngredience, kterou používáte ve vaší kanceláři? Ukažte nám ji a vyhrajte podobné ceny nebo dokonce inteligentní Energomonitor! Pošlete své fotografie nebo videa na adresu info@start2act.eu nebo použijte hashtag # S2Achallenge pro prezentaci vašich úsporných postupů na Facebooku nebo Twitteru.

Zůstaňte s námi, brzy budeme sdílet příspěvky našich vítězů na tipy na úsporu energie a dopady účasti ve START2ACT soutěži na jejich obchodní aktivity.
Tip of the day
Switch to cloud computing! Smaller companies reap large benefits like seeing energy reduction by upwards of 90 percent.

Was it useful?