Enviros účastníkem akce HOW TO CONQUER THE US MARKET?

Společnost Enviros se zúčastila akce pořádané agenturou Czechinvest.org, která proběhla v termínu 9. - 11.4.2018 ve třech lokalitách v České Republice (Praha, Brno a Ostrava) a byla cílená na pomoc startupům.

Agentura Czechinvest.org, jejíž ředitelkou je Markéta Havlová, pro startupy nabízí momentálně 4 podpůrné programy, které je možné využít. Agentura Czechinvest je také aktivním stakeholderem projektu START2ACT v České Republice.

Na večeru v Ostravě vystoupili zástupci Czechinvest.org, kteří spolupracují se startupy v jednotlivých programech v zahraničí a v České Republice, za US MAC Alfredo Copola, Brian Frumberg ze společnosti Venture Out a také se představil jeden ze startupů, Michal Valta (viaGood) se svým investorem, který v rámci svojí prezentace sdílel publiku zkušenosti související s rozjezdem svého podnikání a s možnými problémy, kterým je třeba čelit.

Po ukončení prezentací společnost Enviros v rámci networkingu představila starupům aktivity projektu START2ACT a možnosti využití výhod, které projekt nabízí.

Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více o aktivitách projektu, doporučujeme navštívit projektové stránky START2ACT.

 

 

Tip of the day
Switch to cloud computing! Smaller companies reap large benefits like seeing energy reduction by upwards of 90 percent.

Was it useful?