Vágj bele a munkahelyi energiahatékonyságba!

Vágj bele a munkahelyi energiahatékonyságba!

Érdekel az irodai energiahatékonyság, de nem tudod, hogy hogyan vágj bele? A START2ACT ingyenes online eszközei segítenek neked a fenntarthatóságra való átállásban.

Energiahatékonyság az Európai Unióban

Az energiahatékonyság a 21. század gazdaságának egyik fő mozgatórugója. Az Európai Unióban az "energiahatékonyság mindenek előtt" (energy efficiency first) elve érvényesül az összes technológiai innováció kifejlesztése és a meglévők fejlesztése során. Mivel a kisvállalkozások képezik az európai gazdaság nagyobbik részét, ezért együttes környezeti hatásuk is kimagasló. Éppen ezért támogatja az EU a START2ACT projekt kezdeményezését: a fiatal vállalkozások energiahatékonyságának növelését szemléletformáló tanácsadáson keresztül.

Miért jó a vállalkozásomnak?

Az energiahatékonyság által nem csak a környezetet kíméljük és jelentős működési költségeket takaríthatunk meg, hanem az ügyfélbizalmat, illetve az alkalmazotti elégedettséget is növelhetjük. Zöld irodának lenni manapság már nem csak a legnagyobb cégek kiváltsága: bármelyik vállalkozás tehet aktívan a fenntarthatóságért!

Hogyan kezdhetek hozzá?

Mivel szeretnénk minél könnyebbé tenni az energiahatékonyságra való átállást a most induló vállalkozások számára, ezért kifejezetten nekik szóló online, ingyenesen hozzáférhető eszközöket dolgoztunk ki.

Válassz egyet és tedd versenyképesebbé vállalkozásod drága tanfolyamok elvégzése nélkül:

 

START2ACT E-learning

                                   

Tudásbázis

Legyen szó  világításról, irodai eszközökről, zöld beszerzésekről vagy hűtés-fűtésről, a START2ACT E-learning rövid, interaktív és gyakorlatorientált fejezeteken keresztül vezeti be a fiatal vállalkozásokat az energiahatékonyság világába.

A képzés sikeres elvégzését egyedi oklevéllel tanúsítjuk.

 

A legfontosabb energiahatékonysági ismeretek egy csokorba szedve. Tippek, eszközök, online források és hasznos dokumentumok érhetők el pár kattintással külön az ügyvezetők, külön a munkatársak részére.

 

 

Tip of the day
When you intend to purchase new appliances, think not only of the purchase price, but also of the cost of operating. The second one is to be paid for the next 10-20 years.

Was it useful?