Blíží se konec finální START2ACT soutěže!!!

Finální  START2ACT Soutěž úspor energií poběží do 28. února tohoto roku!!!

Zbývá necelý měsíc na výhru a také promotion vaší společnosti, pokud se rozhodnete soutěže zúčastnit.

 

Zároveň bychom se rádi podělili o kreativní myšlenky úsporných řešení sdílených našimi vítězi soutěží v listopadu a prosinci.

Jeden z Bamboustics reproduktorů - putuje do rumunské společnosti Tro GO, která provozuje službu "sdílení koloběžek" a která podporuje systémy inteligentní mobility s elektronickou koloběžkou s cílem snížit emise skleníkových plynů a šetřit energii pomocí Kinetic systémů obnovy energie.

Další Bamboustics reproduktor bude zaslán Ministerstvu pro texty z Nizozemska, jehož zaměstnanci prokázali energetickou účinnost při jízdě na kole do kanceláře.

 

Jaká je tajná energeticky účinná ngredience, kterou používáte ve vaší kanceláři? Ukažte nám ji a vyhrajte podobné ceny nebo dokonce inteligentní Energomonitor! Pošlete své fotografie nebo videa na adresu info@start2act.eu nebo použijte hashtag # S2Achallenge pro prezentaci vašich úsporných postupů na Facebooku nebo Twitteru.

Zůstaňte s námi, brzy budeme sdílet příspěvky našich vítězů na tipy na úsporu energie a dopady účasti ve START2ACT soutěži na jejich obchodní aktivity.
Tip of the day
Make your staff aware of energy consumption: A large part of energy consumption is hidden in the behaviour of your employees.

Was it useful?